Zelena kava - CAFE VERT

Zelena kava - CAFE VERT

Via ananas

34,90 €

Via Ananas je visoko učinkovit prehranski dodatek, ki združuje izvlečke ananasa, zelenega čaja, gvarane in češnjevih pecljev za podporo razstrupljanju telesa in izgubi odvečne telesne maščobe. Izvleček ananasa vsebuje encime, ki pomagajo razgraditi hrano in pospešiti prebavo, poleg tega pa vsebuje tudi bromelain, ki lahko pomaga pri zmanjševanju vnetij in oteklin.

Zeleni čaj vsebuje katehine, ki so znani po svojih antioksidativnih lastnostih in lahko pomagajo pri ohranjanju zdravja srca ter spodbujanju izgube telesne maščobe. Gvarana, rastlina, ki raste v Južni Ameriki, vsebuje kofein in lahko pomaga pri zmanjševanju utrujenosti ter izboljšanju mentalne in fizične zmogljivosti.

Češnjevi peclji vsebujejo antocianine, ki lahko pomagajo pri zmanjševanju vnetij in imajo antioksidativne lastnosti. Poleg tega pa vsebujejo tudi vlaknine, ki lahko pomagajo pri spodbujanju zdrave prebave.

Vsak odmerek Via Ananasa vsebuje skrbno izbrano kombinacijo teh naravnih sestavin, ki lahko pomagajo pri razstrupljanju telesa, spodbujanju izgube telesne maščobe in izboljšanju telesne in mentalne zmogljivosti. Izdelek je pakiran po odmerkih, kar omogoča preprosto uporabo, in je primeren za vse, ki si želijo naravne podpore pri izgubi telesne maščobe in splošnem izboljšanju zdravja.

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: 
VAPS30U

Izdelek VIA ANANAS združuje izvlečke ananasa, zelenega čaja, gvarane in češnjevih pecljev, ki pripomorejo k razstrupitvi vašega telesa in oblikovanju postave.

 

 

Naš nasvet za uporabo:

  • VIA ANANAS je odlično shranjen v nelomljivih plastičnih dozirkah, zato je preprost za uporabo in ga lahko povsod vzamete s seboj. Zaužijte en odmerek (dozo) na dan, čisto ali razredčeno. Pred uporabo jo dobro pretresite in odprite s prstom, da preprečite morebitne ureznine.

Eric Favre Laboratoire
  • Odvaja odvečno vodo s telesa, kuri maščobe in razstruplja telo
  • Spodbuja prebavo
  • Telesno in miselno poživilo
 

Izdelek VIA ANANAS združuje izvlečke ananasa, zelenega čaja, gvarane in češnjevih pecljev, ki pripomorejo k razstrupitvi vašega telesa in oblikovanju postave.

 

pospeši izgorevanje maščob

Zahvaljujoč prisotnosti guarane, bo preko ananasa prispeval izgorevanju maščob.

 

spodbuja hujšanje

Kurilec maščob z izvlečki zelenega čaja, ananasa in češnjevih stebel spodbuja izločanje.

 

enostavna uporaba

Enostavno in praktično za uporabo.

                   

 
 

VODNI IZVLEČKI (54 %): ANANAS, ZELEN ČAJ, GVARANA, ČEŠNJEVI PECLJI; FRUKTOZA; KONCENTRIRANI ANANASOV SOK, AROMA ANANASA, URAVNALEC KISLOSTI: CITRONSKA KISLINA, SREDSTVO ZA ZGOŠČEVANJE: KSANTAN GUMI; KONZERVANSA: KALIJEV SORBAT, NATRIJEV BENZOAT; SLADILO: SUKRALOZA; VODA.

 

 

Na odmerek 10 ml

Izvleček ananasa

3 000 mg

Izvleček zelenega čaja

800 mg

Izvleček gvarane

800 mg

Izvleček češnjevih pecljev

800 mg

VIA ANANAS je odlično shranjen v nelomljivih plastičnih dozirkah, zato je preprost za uporabo in ga lahko povsod vzamete s seboj. Zaužijte en odmerek (dozo) na dan, čisto ali razredčeno. Pred uporabo jo dobro pretresite in odprite s prstom, da preprečite morebitne ureznine.

 

OPOZORILA PRI UPORABI

Ne prekoračite dnevno priporočenega odmerka. Hranite izven dosega otrok. Uporabljajte hkrati z dobro uravnoteženo dieto in zdravim življenjskim slogom. Škatlo hranite na suhem in temnem mestu. Ne jemljite na prazen želodec. Ne priporoča se otrokom, najstnikom, nosečnicam ali doječim ženskam.

Več informacij
OkusVanilija
cost34,90 €
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account