CRÈME BRÛLÉE kokos vanilja

Za 1 porcijo

Čas priprave: 15 minut

 

SESTAVINE:

120 ml kokosovega mleka

1 čajna žlička trsnega sladkorja

30 g Protéine Vegan Vanille

Neobvezno: nekaj kapljic vaniljeve arome

 

NAVODILA ZA PRIPRAVO:

  • Pečico segrejte na 220 ° C.
  • Beljakovine zmešajte s kokosovim mlekom in maso vlijte v model za sirov kolač.
  • Pecite od 20 do 25 minut pri 220 ° C. Ostranite iz pečice in na kremo posujte trsni sladkor.
  • Kremo postavite pod žar oziroma pod toploto, dokler se sladkor ne stopi, približno 2 minuti. Pazite, da ne bi vsega skupaj zažgali. Če imate gorilnik za crème brûlée boste to lažje in hitreje dosegli.
  • Kremo odstranite iz modelčka in pustite, da se ohladi.
  • Hladimo, dokler se krema ne strdi.

 

 

PREHRAMBENE VREDNOSTI

 

 

Energija

(kcal)

Ogljikovi hidrati

(v g)

Sladkorji

(v g)

Maščobe

(v g)

Vlaknine

(v g)

Beljakovine (v g)

Sol

(v g)

Na 100 g

228,4

7,3

5,3

14,9

1

17,2

0,7

Na 1 crème brûlée

356,3

11,4

8,3

23,3

1,5

26,9

1,1

*g: preračunane vrednosti so v gramih.