ERIC FAVRE, BLAGOVNA ZNAMKA USTANOVITELJA LABORATORIJEV LES 3 CHENES

 

Eric Favre, tudi sam zaprisežen športnik, je strokovnjak za športno prehrano že več kot 25 let. S skupino podjetij Les 3 Chênes, 3C Pharma in laboratoriji Eric Favre je s prisotnostjo v več kot 70 državah ustanovil enega najbolj razgibanih francoskih koncernov na mednarodnem trgu prehrane, zdravja in lepote. Podjetnik je okrog svoje blagovne znamke in njenih vrednot ustvaril celo svetovno senzacijo

 

 

ŠPORTNA PREHRANA IN PREHRANSKA DOPOLNILA ZA IZOBLIKOVANJE POSTAVE IN DOBRO POČUTJE

Eric Favre ponuja kakovostne izdelke, ki temeljijo na prehranskih dopolnilih in nadomestilih (proteini, sirotka, čisti izolati, BCAA itd.). Namenjeni so potrebam priložnostnih in profesionalnih športnikov. Njegovi laboratoriji so razvili tudi izdelke za zdravje in lepoto, da bi lahko oskrbeli vso družino in prispevali k boljšemu počutju vseh družinskih članov. Še zlasti uspešna je linija Special Kids ter kozmetični izdelki in barve za lase. Izdelki so v celoti proizvedeni v Franciji.

 

 

ŠPORTNA OPREMA IN ŠPORTNA OBLAČILA

Dandanes se blagovna znamka Eric Favre ponaša tudi s celo vrsto športne opreme, dodatkov in športnih oblačil: z opremo za bodybuilding, pripomočki za fitnes, elektrostimulacijo, distribucijo koles znamke Olympia, oblačili … Na naši spletni strani lahko sledite novim izdelkom, ki so vedno bolj učinkoviti in moderni!

 

EKIPA ŠPORTNIKOV

Da bi se čim bolj približal ciljnim kupcem in bolje razumel njihove potrebe, se je Eric Favre obkrožil z ekipo multidisciplinarnih športnikov, in sicer od trail tekačev do gorskih kolesarjev, vključno s kajtsurferji, igralci ragbija in jetskipperji (vodni skuterji). Ambasadorji blagovne znamke, športniki, ki so se pridružili ekipi Eric Favre, vsakodnevno uporabljajo izdelke iz serije Eric Favre in laboratoriju pomagajo izboljšati recepte, da bi bolje zadostili resničnim potrebam športnikov v dejanskih razmerah. Mnogi od njih so se izkazali za izredno profesionalne.

 

SVET ŠPORTA KOT IGRIŠČE

Koncern Erica Favreja zajema vso raznolikost in mešanico energij, ki se zbirajo okoli športa. Eric Favre je v resnici spodbujevalec športnih dogodkov, priznanih po vsem svetu, šport in njegovo pomembnost podpira s čedalje spektakularnejšimi in vse bolj povezujočimi prireditvami, hkrati pa na visoki ravni zagotavlja vso potrebno podporo profesionalnim športnikom ali tistim, ki so na poti, da to postanejo.

 

NAŠE SPOROČILO

Od koderkoli že prihajate, kjerkoli že ste, katerikoli šport že trenirate, vse nas 'druži ŠPORT'! To pa zato, ker se šport združuje okoli vrednot, strasti in presega vse razlike. To je filozofija, ki jo Eric Favre prenaša po svetu, saj tudi sam podpira šport in trenira že vrsto let.

 

NAŠ CILJ

Da z nami delite to strast do športa, svetovnih vrednot, da začutite potrebo po redni telesni aktivnosti zaradi zdravja, pa ne glede na to, ali ste priložnostni ali profesionalni športnik.

 

NAŠE AMBICIJE

Želimo si, da bi se ljudje vseh starosti želeli ukvarjati s kakšno telesno aktivnostjo, da bi se spopadli z resničnostjo vsakdanjega življenja tako, da bi si dovolili trenutke posamezne ali skupinske telesne dejavnosti ter z iskanjem praktičnih dejavnosti, ki bi bile prilagojene življenjskemu slogu in zdravju posameznika, uvideli koristi športa v vsakdanjem življenju.

 

TRENING MACS 7

Trening MACS 7 je revolucionaren, prilagodljiv, učinkovit, zabaven in praktičen način športnega treninga. Njegov namen je v središče športne dejavnosti, ki je namenjena vsem, postaviti zdravje, izobraževanje in zabavo.

 

ŠPORTNE IGRE ERICA FAVREJA

Športne igre ERIC FAVRE SPORT se izvajajo po vsem svetu in so masovno obiskani dogodki, ki se odlikujejo po spektakularnih predstavah. Organizirane so na prestižnih krajih in pri teh igrah se vse vrti okrog vrednot predanosti, spoštovanja in dostojanstva, ki so priljubljene pri športnikih in Ericu Favreju. Po 25 organiziranih igrah v Evropi, Severni Ameriki, Bližnjem vzhodu in Tihem oceanu je Eric Favre danes priznan kot organizator in promotor priznanih mednarodnih športnih prireditev.

 

ERIC FAVRE – FESTIVAL ŠPORT & ZDRAVJE (ERIC FAVRE SPORT & SANTE FESTIVAL)

Zakon o zdravstvenem varstvu iz leta 2016 je šport priznal kot popolnoma učinkovito in 100 % naravno zdravilo, ki se ga lahko predpiše na recept. Ta praksa se v Franciji še vedno premalo uporablja, tovrstne prireditve bi morale biti v izziv boju proti sedečemu načinu življenja.

Festival Eric Favre Sport & Santé, velika predstava, ki bi združila športne in zdravstvene strokovnjake ter predstavnike socialne in solidarne ekonomije, ki so določeni z uradnimi tekmovanji, naj bi se odvijala leta 2019, z namenom, da bi povezali šport in zdravje ter bi se na zabaven in prazničen način vsej družini razširilo sporočilo, kako pomemben je šport za zdravje. Velika predstava je nameravala biti pravi športni spektakel za ljudi vseh let! Na žalost pa je bil ta čudovit festival odpovedan. Zaenkrat pa nov datum še ni določen.

 

TELOVADNICE ERICA FAVREJA

Delujejo po principu združevanja telovadnic in wellness prostorov: potem ko so odprli prvo v Nici, so tej sledile še številne druge, in sicer v Maroku, Indiji, Združenih arabskih emiratih, v Švici …

 

TRGOVINE ERICA FAVREJA

Blagovna znamka razvija svoje konceptne licenčne prodajalne v Švici, Luksemburgu, Los Angelesu, New Delhiju …

 

ŠPORTNA IN ZDRAVSTVENA REVIJA

Je resničen vir informacij o prehrani, treningih in prehranskih dopolnilih. Revija Sport & Santé, ki izide dvakrat letno, na vsakih šest mesecev, predstavlja različne športe, še zlasti po zaslugi uredniškega prispevka Muzeja športa iz Nice.

 

DOBRODELNOST

Ker je za Erica Favreja šport predvsem srčna zadeva, je prav tako vključen v številna dobrodelna društva, katerim izkazuje vso podporo:

- Združenje MBM za bolne otroke

- EP2S 'Šport in zdravje v telesni vzgoji' za vzpodbujanje redne telesne dejavnosti za vse in usposabljanje zdravstvenih trenerjev na področju prilagojenega športa