0 podjetju

Smo mlado in ambiciozno podjetje MV-Šport, d.o.o.., ki vsem privržencem in ljubiteljem avtomobilov nudi bogato ponudbo kakovostnih izdelkov. Naš cilj ni nuditi širok asortima najrazličnejših in najcenejših produktov, marveč le to, da stranka dobi najkakovostnejše produkte za vaše vozilo po ugodnih in dostopnih cenah. Prilagajamo se željam in potrebam posameznega kupca. Vaše zadovoljstvo nas bo vodilo po poteh intenzivne aktivnosti in nabiranja izkušenj na tem področju. Na slovenskem in ostalih državah smo distributerji in zastopniki svetovno znanih blagovnih znamk med drugim:

Fondmetal in Radius

Podjetje Fondmetal je eno redkih podjetij, kjer proizvodnja platišč in proizvodov ostaja v EU. Stalno raziskovanje in vlaganje v razvoj, tehnologijo, potrjujejo vsi pridobljeni certifikati in standardi (TÜV, JWL, VIA ) za najvišjo kvaliteto izdelave platišč. Zadnji korak je prejet tudi certifikat za varstvo okolja po standardu ISO, kar dokazuje ekološko usmerjenost in odnos do okolja.

V-maxx

Podjetje V-maxx se ukvarja z raziskavami, razvojem in proizvodnjo športnih vzmeti za vsa osebna vozila. Njihove športne vzmeti so zaradi inovativne oblike, širokega spektra ponudbe za najrazličnejša vozila, poznane po celem svetu. Veljajo kot najboljši nakup, glede na razmerje med ceno in kvaliteto. Vsi proizvodi ustrezajo najvišjim standardom in se izdelujejo v EU. Skoraj večina vzmeti imajo TUV certifikat in 2 letno garancijo.

Plačila in vračilo blaga

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke (po povzetju): Pošiljko dostavi dostavna služba Pošta Slovenije ali logistična podjetja z katerimi imamo sklenjene pogodbe.
 • plačilo preko spletne banke oz. po predračunu (nakazilo na TRR upravitelja MV Šport d.o.o.): Pri tej obliki plačila prejme kupec po e-pošti predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Ko je predračun v celoti poravnan, bo naročeno blago odposlano.

V primeru, da je predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti podjetja MV Šport d.o.o. plačilo ob lastnem prevzemu pri nas v skladišču je možno z gotovino ter karticami.

Način in čas dobave

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 15h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 14 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino ter znižanje vrednosti artikla po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Dostava

Dostava

Ker vemo, da si želite naročene izdelke prejeti v najkrajšem možnem času, odpošljemo vse naročene artikle katere imamo na zalogi do 13:00 ure še isti dan. Zalogo artiklov lahko preverite pri vsakem artiklu, kjer je tudi zabeleženo glede časa dobave.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, ter ostalimi logističnimi podjetji. Običajno je med delovniki naročeno blago na nasovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Stroški dostave

Stroški dostave se obračunavajo glede na znesek naročila in znašajo 4,80 € do vrednosti naročila 150 €. Pri nakupu nad 150 € je dostava po Sloveniji popolnoma brezplačna.

Osebni prevzem

Naročeno blago je možno tudi osebno prevzeti v kolikor imamo artikel na zalogi, pri nas v skladišču na Vrhniki na naslovu Verd 7.

Varovanje podatkov

Varnost

Ponudnik zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo brskalnik uporabnika in se na strežnik ponudnika prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel osebne podatke uporabnika, ki jih pošilja v sistem spletno trgovino.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik posveča posebno pozornost varovanju osebnih podatkov kupca, zato se vodstvo MV-Sport.si obvezuje, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletne trgovine MV-Sport.si ter SP v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja MV Šport  d.o.o.. Ponudnik bo z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Podatki kupca so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

V spletni trgovini MV-Sport.si se zbirajo sledeči podatki izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

 1. ime in priimek
 2. polni naslov
 3. elektronska pošta
 4. kontaktna telefonska številka
 5. geslo
 6. ter druge neobvezne podatke

Uporabnik z registracijo potrjuje, da so podatki, ki jih je vnesel, točni. Ob registraciji se zaradi zagotavljanja večje varnosti zbirajo tudi IP naslovi. Podatki uporabnika se na strežnik shranjujejo trajno.

Podjetje MV Šport d.o.o. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predalo nepooblaščenim osebam.  Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bo zaupalo le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemoma bo vodstvo spletne trgovine MV-Sport.si razkrilo uporabnikove podatke le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine MV-Sport.si.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine MV-Sport.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine MV-Sport.si ter njene pristajalne strani V-Maxx.si (v nadaljevanju PS) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino Pnevmatike.com upravlja podjetje MV Šport d.o.o.. Ob prvem nakupu ali registraciji se obiskovalec registrira v spletni sistem MV-Sport.si, kjer obiskovalec vnese željeno uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Pnevmatike.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S potrditvijo naročila uporabnik potrjuje, da je starejši od 18 let in da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. način plačila in dostave,
 8. časovno veljavnost ponudbe.

Prijava uporabnika

Kupujete prvič?

Kupujete prvič?

Nakupujte varno in udobno! Kot naš uporabnik pa imate vpogled tudi v status naročila, zgodovino nakupov itd.

Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj osnovnih podatkov.

REGISTRACIJA