CLA 3000

Šifra
SPCLA60
-30%
Na zalogi v skladišču
Znižená cena 18,83 € Redna cena 26,90 €
Na zalogi v skladišču
Pregled

Konjugirana linolna kislina, bolje poznana kot CLA je zelo priljubljen monoaktiv na shujševalnem področju. Pogosto se uporablja za stabiliziranje telesne teže in je zelo priljubljena pri športnikih, še zlasti v obdobjih, ko je treningov manj.

 

Prehransko dopolnilo v obliki kapsul na osnovi žafrankinega olja.

 

Vsebuje CLA (konjugirano linolno kislino), ki je derivat bistvenih maščobnih kislin, natančneje večkrat nasičenih maščobnih kislin.

 

CLA v teh kapsulah je rastlinskega izvora, pridobljen iz olja žafranke.

 

Ta pospeševalec kurjenja maščob uravnava telesno težo in zavira nastajanje tolšče. Pomaga porabljati maščobo in preprečuje, da bi se le-ta nalagala na telesu.

Olje iz žafranke, titrirano na 80 % konjugirane linolne kisline; ovojnica: želatina, glicerin, voda.

 

SPLOŠNO PRIZNANI UČINKI GLAVNE SESTAVINE CLA

Konjugirana linolna kislina

Konjugirana linolna kislina (CLA) je derivat linolne kisline, esencialna maščobna kislina iz družine omega-6 maščob. Študije na živalih kažejo, da CLA znatno zmanjšuje telesno maščobo in povečuje mišično maso. Raziskovalci verjamejo, da CLA z zaviranjem delovanja encima lipoproteinske lipaze telesu omogoča boljšo 'kurjenje' maščob. CLA naj bi izboljševala razmerje med mišično maso in telesno maščobo (več mišic, manj maščobe). Klinične študije so pokazale, da CLA aktivno vpliva na presnovo: s preprečevanjem kopičenja maščob spodbuja porabo rezerv. Z zaviranjem delovanja lipoproteinske lipaze pa sproži izgorevanje maščob, nakopičenih v maščobnih celicah (adicopitih).

 

PODATKI O HRANILNIH VREDNOSTIH

 

3 kapsule

Olje žafranke,

titrirano na 80 % CLA

3000 mg

2400 mg

Zaužijte 1 kapsulo s kozarcem vode zjutraj, pri kosilu in zvečer. 20-dnevni obnovitveni program.

 

OPOZORILA PRI UPORABI

Upoštevajte napotke za uporabo. Hranite izven dosega otrok. Uporabljajte hkrati z dobro uravnoteženo prehrano in zdravim življenjskim slogom. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru.

 

+ PROIZVOD (TOP IZDELEK)

- 2400 mg CLA na 1 odmerek

- topi trdovratne maščobe

 

Izdelek ni zdravilo, temveč prehransko dopolnilo, osnovano na žafrankinem olju.

Napišite vaše lastno mnenje
Za oddajo komentarja se je potrebno prijaviti. Prosimo če se lahko prijavite Prijava ali pa ustvarite nov račun Ustvari račun